_Gek op Sale

 

 

 

 

Tijdens een leuk gesprek bij een netwerkbijeenkomst kwam het idee om voor een jonge ondernemer zijn kantoor te restylen. Hij haalde steeds grotere klanten binnen en hij vond zijn kantoor niet representatief voor het bedrijf dat hij had. Hij wilde dat zijn hippe en jonge onderneming ook terug te vinden was in de uitstraling van zijn kantoor.

 

Tijdens het project kwam er nieuws dat hij zou gaan samenwerken met een ander bedrijf, waardoor hij zich in een ander pand zou gaan vestigen. Voor mij ontstond de kans om een hele verdieping te mogen stylen vanaf de grond af. De wensen waren nog vrijwel gelijk. Jong, dynamisch, uniek, industrieel en strak waren de speerpunten die ik mee kreeg.

 

Voor mij een geweldig wit blad wat al snel vol ideeën stond. Door een steiger houten wand en een wand met graffiti is dit een kantoor met een industriële sfeer. Door gebruik te maken van strakke witte meubels zorgt het dat het rustig en in balans blijft.  De vloer is mooi afgewerkt met betonverf, dit om kosten te besparen, maar ook om die industriële look vast te houden.

 

Dit project vond ik erg gaaf om te doen, ik mocht hier ‘buiten de lijntjes tekenen’ en dat maakte het erg leuk. Ook het in het oog houden van een beperkt budget heeft mij erg alert gemaakt. Samen met Gek op Sale hebben we iets gecreëerd waar we beide erg trots op zijn.

 

Hilde van Kempen

Stylingadviseur @Style12