_Plein 12

 

 

 

 

Het Plein12 project was mijn eerste officiële stylingproject. Het ging hier om een pand wat al meer dan 1 jaar leeg stond. Naast dat ik dit pand zelf ging gebruiken voor de onderneming “Plein12”, heb ik gelijk de kans gepakt om het gehele pand onder handen te nemen wat styling betreft. Het pand moest voor meerdere doeleinde en ondernemers aantrekkelijk worden gemaakt. Het moest een visitekaartje zijn voor verschillende beroepsgroepen zonder dat het klinisch en saai werd.

 

Het pand wordt nu verhuurd als kantoor, vergader-, flex- en spreek locatie. Hiervoor zijn er 4 verschillende kleuren centraal gesteld om de ruimtes de juiste uitstraling te geven. De spreekkamers kregen de neutrale kleur bruin met een mooie warme houten tafel. De vergaderlocatie heeft een koele kleur grijs met witte losstaande tafels. Dit om het voor zoveel mogelijk doeleinde aantrekkelijk te maken. De kantoorruimtes zijn licht blauw, deze kleur geeft frisheid en zorgt voor een rustige werkomgeving. De flexplekken hebben een turquoise groene kleur gekregen, deze kleur geeft inspiratie en een energieke sfeer.

 

De meubels zijn erg simpel gehouden, met de gedachten van ‘less is more’. Ook bij de entree heb ik het rustig gehouden met neutrale kleuren. De eyecatchers bij binnenkomst zijn de steiger houten balie en ontvangsttafel. Om het logo van Plein12 terug te laten komen is er een groot raam geplaatst bij de Flexruimte met hierin het logo. Ook op de deuren naar binnenkomst zijn de logo’s van Plein12 verwerkt.

 

Door alle positieve reacties over de styling ben ik op de gedachten gekomen van Style12. Project Plein12 is dus absoluut een van mijn favoriete!

 

Hilde van Kempen

Stylingadviseur @Style12