Plein 12 Gek op Sale
_Business

 

 

 

 

Style12 denkt graag met u mee over uw bedrijfsinrichting en geef interieuradvies op maat. Is uw bedrijfsinrichting niet meer het visite kaartje wat u voor uw klanten en medewerkers in gedachten had of bent u toe aan iets totaal nieuws, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Ik kijk niet alleen of het er fraai uitziet, maar ook dat u en uw medewerkers zich prettig voelen op de werkvloer. Ik kan u helpen van a tot z. Wilt u alleen even een nieuwe sfeerimpressie om wat idee├źn op te doen of wilt u dat ik het volledig uit handen neem tot de aanschaf van theekopjes aan toe.

 

Met de juiste inrichting van uw bedrijfsruimte krijgt u de gewenste uitstraling naar uw klanten. Uiteraard zal een prettige werkomgeving ook zeker bijdragen aan een plezierige werksfeer voor uw medewerkers wat ook een positief effect heeft op de productiviteit.

 

Bij dit advies houd ik rekening met een harmonieuze uitstraling en een optimale benutting van de ruimte. Ik ben altijd op zoek naar de juiste balans tussen kleuren, materialen en design en tevens moet het aansluiten bij de functie van de ruimte.

 

Een nieuw bedrijf en een nieuw pand, dit moet u goed aanpakken. Zorg dat u met trots mensen bij u uitnodigt en dat u met plezier naar het werk gaat. Dit kunt u bereiken door onder andere een mooie inrichting.

 

Ik heb een erg persoonlijke aanpak, ik hou ervan om goed in gesprek te gaan over wat u belangrijk vindt. Ook uw eventuele werknemers zijn belangrijk om mee te nemen in het proces, zij moeten er natuurlijk ook goed werk kunnen leveren.

 

Wilt u een keer een frisse wind door uw bedrijf of een goede start, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hilde van Kempen

Stylingadviseur @Style12