Een goede interieurstyling kan zorgen voor meer rust en ‘thuis’ gevoel in uw huis, laat Style12 u daarbij helpen. Heeft u  in uw huis, met al uw spullen nog niet het gevoel van eenheid. U krijgt er maar geen rust in en ziet even niet hoe die indeling anders kan. Heel herkenbaar en ook zeker niet raar. Het is daarom ook niet gek om er een keer iemand anders er met een frisse blik naar te laten kijken.

 

Laat mij u adviseren en inspireren. Tijdens het stylingadvies neem ik uw huis en stijl onder de loep. Ik bekijk samen met u de verschillende mogelijkheden op gebied van styling. Hoe eenvoudig kunt u uw woonkamer veranderen met alleen styling? Bent u op zoek naar een nieuw karpet, verlichting, accessoires of misschien wel andere kleuren op de muur? Ik kan u helpen en ga eventueel zelfs met u mee shoppen voor een nieuwe styling van uw interieur.

 

Nee een styliste hoeft niet duur te zijn. Je kunt het zo duur maken als uzelf wilt en bij mij weet u precies waar u aan toe bent.

 

Welke ruimte in uw huis dan ook ik kan uw ideeën in een mooi stylingadvies gieten. Bent u nieuwsgierig wat ik voor uw huis kan betekenen. Bel gerust voor een oriënterend gesprek.

 

Hilde van Kempen

Stylingadviseur @Style12

_Home