_Personal

 

 

 

 

Style12 geeft met haar personal stylingadvies een aanbeveling zodat u precies weet welke kleuren en contrasten u het beste staat. Een style die u uitdraagt beïnvloed de manier hoe mensen naar u kijken, maar ook zeker hoe u zich voelt. Daarom kan een goede eigen style kleding u helpen aan een zelfverzekerde houding. Iedereen heeft bepaalde onzekerheden, maar door deze te maskeren en de gebieden met trots de voorgrond te geven gaat u zich lekkerder in uw vel voelen.

 

‘ Mijn kast is een ratjetoe, ik heb van alles maar wat is nu mijn style en hoe combineer ik dingen?’

 

‘ Iedereen ziet er zo leuk uit en ik heb helemaal niets leuks’

 

Zomaar wat quotes die ik om mij heen hoor. Ik help u bij het herinrichten, opruimen en eventueel (aan)vullen van uw kast. Nieuwe combinaties maken of gewoon lekker orde op zaken stellen. Een opgeruimde kast staat voor een opgeruimd hoofd.

 

De kleuren die we kiezen zeggen iets over uw karakter en wat u wilt uitdragen. Welke dessins, stoffen, stijlen en kledingmodellen staan het beste? Ontdek welke kledingstijl het beste bij u past. Het doel is natuurlijk dat u zich goed voelt en zelfverzekerd overkomt. Ik help u om bewuster te kiezen bij het kopen van kleding.

 

Om uw (nieuwe) garderobe af te stemmen op uw persoonlijkheid kijk ik eerst naar u als persoon, om u een goed advies te kunnen geven over kleuren en stijlen. Als we weten wie u bent en wat u met kleding zou willen bereiken kunnen we samen bepalen welke stappen we gaan ondernemen om het beste uit uzelf te halen.

 

Ik zorg in 1 of 2 dagen dat er een eigen style is gecreëerd die bij u past. Het wordt een leuke dag waar volledig op u en uw style wordt gefocust. Heerlijk om even helemaal te resetten of op het juiste pad te worden gezet.

Klinkt dit als echt iets voor u, bel of mail mij dan gerust.

 

Hilde van Kempen

Stylingadviseur @Style12